português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
TORRADO, LLORENC []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 5   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 5
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
[Poètic pregó] / [Llorenç Torrado]
Torrado, Llorenç


[Figueres] : Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol, 1994
[8] p. ; 21 cm
Pregó pronunciat a l'inici del XIIIè Capítol Solemne de la Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol d'Empordà, el 3 de desembre de 1994.



Matèries: Associacions ; Confraries ; Pregons ; Poesia ; Indústria vinícola ; Museus especialitzats ; Vi ; Verema ; Festes populars
Matèries:Museu del Vi del Castell de Peralada ; Festa de la Verema de l'Empordà (1994 : Peralada)
Àmbit:Figueres ; Peralada
Cronologia:1994
Autors add.:Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol d'Empordà
Localització: B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 5
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Llibre de la cuina catalana / Ferran Agulló i Vidal ; [presentació Llorenç Torrado]
Agulló i Vidal, Ferran


Ed. facsím. 9a ed.
Barcelona : Alta Fulla, 1999
XXIII, 295 p. : il.; 20 cm (El Pedrís, 17) 
Facsímil, Barcelona : Llibreria Puig i Alfonso, 1933.
ISBN 848540386X

Agulló pretenia de "restituir a la cuina nostrada honors i senzillesa" i ho feia amb plats genuïns: "els he fet o els he vist fer en excursions marítimes i terrestres, en fontades i aplecs, per hostals i cases de pagès, a mariners, pescadors, caçadors, coquesses i mestresses de casa llur". Amb un comentari sobre l'autor de J. M. de Sagarra.



Matèries: Gastronomia ; Costums alimentaris
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1933]
Autors add.:Torrado, Llorenç (Pr.)
Localització: Universitat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 5
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Llibre de la cuina catalana / Ferran Agulló i Vidal ; [presentació Llorenç Torrado]
Agulló i Vidal, Ferran


Ed. facsím. 5a ed.
Barcelona : Alta Fulla, 1981
296 p. : il ; 20 cm (El Pedrís, 17) 
Facsímil, Barcelona : Llibreria Puig i Alfonso, 1933.
ISBN 848540386X

Agulló pretenia de "restituir a la cuina nostrada honors i senzillesa" i ho feia amb plats genuïns: "els he fet o els he vist fer en excursions marítimes i terrestres, en fontades i aplecs, per hostals i cases de pagès, a mariners, pescadors, caçadors, coquesses i mestresses de casa llur". Amb un comentari sobre l'autor de J. M. de Sagarra.



Matèries: Gastronomia ; Costums alimentaris
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1933]
Autors add.:Torrado, Llorenç (Pr.)
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 5
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Mona a Barcelona / Antoni Miralda, Llorenç Torrado ; introducció de Maria Lluïsa Borràs
Miralda, Antoni


Barcelona : Polígrafa, 1980
218 p., [3] p. pleg. : il. ; 21 * 21 cm
Llibre testimoni de l'exposició celebrada a la Galeria Joan Prats, el març i abril de 1980. Text en català, castellà i anglès.



Matèries: Setmana Santa ; Tradicions populars ; Costums alimentaris
Àmbit:Barcelona
Cronologia:[1980]
Autors add.:Torrado, Llorenç ; Borràs, Maria Lluïsa (Intr.)
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 5
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Montse Guillén - Llorenç Torrado / conversa transcrita per Xavier Febrés ; [Montse Guillén, Llorenç Torrado]



Barcelona : Ajuntament de Barcelona. Regidoria d'Edicions i Publicacions, 1990
78 p. : il. ; 18 cm (Diàlegs a Barcelona, 32) 
ISBN 84-7609-369-1



Matèries: Converses ; Costums alimentaris
Matèries: Guillén, Montse ; Torrado, Llorenç
Àmbit:Barcelona
Cronologia:[1990]
Autors add.:Febrés, Xavier (Ed.) ; Torrado, Llorenç ; Guillén, Montse
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; B. Can Casacuberta (Badalona)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3